Online marketing

Naast het verkopen en onderhouden van machine, heeft Alfa Graphics vanaf 1 juli 2017 een nieuwe dienstverlening geïntroduceerd genaamd ‘online Marketing’. Wij maken en onderhouden websites voor klein en midden grote ondernemingen in Nederland. Wij leveren websites, webhosting en telefonie. Tevens kunnen wij u helpen met het inrichten van uw marketing. Wij formuleren samen met de klant hun missie, visie, strategie en doelstellingen voor de komende tijd. Voor een goede inrichting van de marketing is het belangrijk om te weten voor jezelf waar je momenteel met het bedrijf staat? waar je in de toekomst na toe wil? en met welke inspanningen je het uiteindelijk doel wil bereiken.

Aan de hand van de doelstellingen richten wij de SEO (search engine optimization) in voor de website. Dit kan met handige SEO -tools of Google adwords. Ook houden wij in de gaten wie er op de website komen. Elke maand ontvangt u een verslag met alle gegevens van de bezoekers. Aan de hand van deze gegevens kunt u uw marketing aanpassen. Bovendien kunt u uw marketingactiviteiten uitbesteden aan ons. Onze adviseurs willen u graag helpen.

Hebben wij u interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van ons adviseurs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.